Impalila Island lodge

Namibie

Impalila Island lodge, Namibië zijde ***

Impalila Island lodge ligt aan de monding van twee machtige Afrikaanse rivieren, de Chobe rivier en aan de andere kant van de Caprivi Strip, de Zambezi rivier. Hier komen ook vier landen bij elkaar, Namibië, Zambia, Zimbabwe en Botswana.

Impalila Island lodge is het meest noord-oostelijke punt van Namibië en ligt slechts 70 km ten westen van Victoria Falls. De lodge beschikt over acht luxe chalets gebouwd op verhoogde platforms omgeven door weelderige bossen en biedt een adembenemend uitzicht op de Mambowa stroomversnellingen en het rustige water van de Zambezi.

Elk chalet van Impalila Island lodge is uitgerust met een tweepersoonsbed, en-suite badkamer, een eigen terras, plafond ventilator, klamboe en een haardroger.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een zwembad, bar, cadeauwinkel, een kleine leeshoek, een lounge en een restaurant. Al deze ruimtes zijn gelegen onder het uitgestrekte bladerdak van een oude baobab boom.

De activiteiten zijn onder andere game drives, bootsafari’s op of langs de Chobe rivier. Hier zijn olifanten, nijlpaarden, buffels, leeuwen, de zeldzame puku antilopen, bosbokken en nog veel meer dieren te zien.

Ook zijn er mogelijkheden om te vissen. Bij het vliegvissen en conventionele vissen, uit een mokoro (traditionele kano) of een motorboot op de Zambezi, Chobe of Kasai, kunnen baars, brasem en vele andere soorten vis worden gevangen.

Dagtochten naar Victoria Falls per vliegtuig of auto, maar ook rondvluchten over de Chobe en Zambezi rivier en over Impalila eilanden zijn ook optionele activiteiten die ondernomen kunnen worden.

Boek uw verblijf bij Impalila Island lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin