Ingwe Pan Camp, Zimbabwe

Mana Pools National Park

Ingwe Pan Camp, Mana Pools ****+

Ingwe Pan Camp

Ingwe Pan Camp is vernoemd naar één van de grootste open vlaktes in het gebied en bekend om zijn luipaardwaarnemingen. Ook wordt er de schuwe Nyala antilope waargenomen in de nabijgelegen Jesse bush en struiken langs de Chiruwe rivier.

Ingwe Pan is omgeven door Jackalberry- en Nyala-bessen bomen met als middelpunt een enorme vijgenboom. De nabijgelegen baobab bossen dragen bij aan de diversiteit van dit gebied. Verscholen in deze omgeving en rondom de zuidkant van de pan staan acht grote luxe tenten in Meru-stijl.

De acht luxe tenten zijn gebouwd op verhoogde houten dekken. De tenten zijn elk en-suite en voorzien van thee/koffie faciliteiten, een privé terras, een binnen- en buitenbadkamer met douches, een ventilator, plug-in punten voor het opladen van batterijen en er zijn USB-poorten

De gemeenschappelijke ruimte, waar u gezamenlijk dineert, bestaat een bibliotheek en een kampvuurplaats. Wilt u privé dineren, dan kan dat natuurlijk ook.

Mana Pools is fantastisch om de dieren in het wild, zowel vanuit een auto als te voet, te bekijken. Mana Pools is echt een wandelparadijs. Dat kunnen korte, maar ook langere wandelsafari ‘s zijn.

Het kamp ligt in een privéconcessie. U kunt als gast dus volkomen privé, met alleen de andere gasten van het kamp, genieten van het observeren van de dieren op de pan en van een prachtige nachtelijke hemel die niet wordt onderbroken door andere kampen.

De activiteiten bestaan uit game drives, wandelsafari’s, kanoën en er is een beperkte mogelijkheid om te vissen. Al deze activiteiten staan onder begeleiding van professionele gidsen.

Mana Pools is het beste toegankelijk via een chartervlucht vanuit Harare, Victoria Falls of een van de andere nationale parken in Zimbabwe. De hoofdlandingsbaan van Mana ligt op 8 km van het kamp.

Boek uw verblijf voordelig bij Ingwe Pan Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Ingwe Pan Camp is een nieuw kamp. Zodra er ervaringen gedeeld zijn op Tripadvisor, delen we ze hier.

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin