Island Bush Camp

South Luangwa NP

Island Bush Camp, South Luangwa NP ***+

Island Bush Camp is een kleinschalig authentiek safari bushcamp gelegen in een afgelegen en wildrijk gebied in het zuidelijke deel van het South Luangwa National Park.

Tussen de mahoniebomen op de oevers van de Luangwa rivier ligt Island Bush Camp op ongeveer 4 uur rijden van Kafunta River Lodge.

De vijf bush chalets zijn eenvoudige doch smaakvol bush-chic ingericht. Het adembenemende uitzicht op de rivier en de bushgeluiden komen door de open constructie van de chalets naar binnen.

Elke chalet staat op een verhoogd houten platform en is opgebouwd uit natuurlijke materialen. De muskietennet beschermen u terwijl u vanuit de heerlijke bedden geniet van de omgeving. De chalets zijn voorzien van eigen buitenbad met een stijlvolle en praktische bucketshower, die tweemaal per dag met dampend warm water wordt gevuld. Tevens is er een houten wastafel met stromend water en een toilet aanwezig.

U verblijft in totale afzondering, ver weg van de andere safari operators. Island Bush Camp is een seizoensgebonden kamp en elk jaar open van 20 mei t/m 30 oktober.

De belangrijkste aangeboden activiteit is het maken van exclusieve wandelsafari’s. Dit is een geweldige manier om een ​​met de natuur te zijn. De hoogopgeleide, ervaren safari gidsen en de bewapende park rangers zorgen voor een veilige begeleiding in deze ongerepte Afrikaanse bush.

De Luangwa Valley is een van de weinige plekken in Afrika waar het mogelijk is om tussen de wilde dieren te lopen en wat je het gevoel geeft om een te zijn met de Afrikaanse natuur. Tijdens wandelsafari’s geven de gidsen aan de gasten gedetailleerde uitleg van de tracks, vegetatie en ecologie.

Soms is het gebruik van een voertuig nodig om in het gebied te komen of om u weer op te halen voor een night gamedrive terug naar Island Bush Camp. U kunt dan de nachtelijke fauna ontdekken na de zonsondergang.

Boek uw verblijf bij Island Bush Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin