Ivory Lodge, Zimbabwe

Hwange National Park

Ivory Lodge, Hwange National Park ***

Ivory Lodge

Ivory Lodge is een toegankelijk en betaalbaar safari kamp gelegen op een privé concessie van 6000 hectare.

De lodge is een favoriete bestemming voor diegene die in grote getale olifantenkuddes wil zien vanuit het comfort van de kamer of vanuit de lodge. Het is ook hier dat de beroemde presidentiële kudde olifanten vaak drinkt. Het liefst verblijven de olifanten in hun favoriete voedselgebied in Sikumi Vlei waar ze bij de waterpoel van Ivory hun toevlucht kunnen zoeken tegen de hitte.

De lodge ligt in het Sikumi Tree Forest en ligt net buiten Hwange National Park. De lodge heeft negen kamers waarvan drie tweepersoonskamers met queen size bedden, drie tweepersoonskamers met twee eenpersoonsbedden, één familiekamer met twee tweepersoonsbedden en twee tented suites, beiden met queen size bedden.

De kamers beschikken onder meer over en-suite badkamers, ventilatoren, klamboes, haardrogers. Omdat de kamers vrij open zijn, liggen er voor in de lokale winter ook elektrische dekens klaar.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een rietgedekte zit- en eethoek, een zwembad, een hide bij de waterhole en een kampvuurplaats.

De activiteiten bestaan uit game drives in zowel de privéconcessie als in Hwange National Park, een bezoek aan Painted Dog Conservancy, wandelsafari’s en culturele uitstapjes.

Vanuit Victoria Falls is Ivory gemakkelijk bereikbaar via een transfer over de weg. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een transfervlucht van Victoria Falls naar Hwange National Airport.

Boek uw verblijf bij Ivory lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin