Jacana camp

Okavango Delta

Jacana camp, Okavango Delta ****

Jacana Camp ligt ongeveer 25 kilometer ten westen van Mombo (buiten het Moremi Game Reserve) in de 60.000 hectare Jao concessie.

Aangezien de activiteiten van Jacana Camp zich concentreren in het kamp en op het water, staat Jacana ook wel bekend als “Water Camp”. Een passende omschrijving voor dit prachtige deel van de Okavango Delta.

Jacana Camp biedt plaats aan maximaal tien mensen die worden ondergebracht in vijf luxe tenten in de Meru-stijl. Alle tenten zijn smaakvol ingericht en zijn uitgerust met een ventilator en een badkamer onder de sterren. De op verhoogde houten platforms gebouwde tenten bieden een uitstekend uitzicht over de uitgestrekte uiterwaarden.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een klein zwembad, een souvenirwinkel en een klein paviljoen met gezellige hangmatten. Op ongeveer 40 minuten afstand is een verborgen observatie-dek dat gebruikt kan worden door kleine groepen.

De sfeer is zeer relaxed en het uitzicht van Bar Jacana en de lounge is onbeschrijfelijk. Het waterpeil van de Okavango rivier schommelt het hele jaar door en de activiteiten zijn dus seizoensafhankelijk.

In het algemeen zijn de meeste activiteit van het kamp op het water en bestaat uit sportvissen (materiaal wordt geleverd door een basiskamp), excursies per boot in de kanalen ten oosten van van het kamp en mokoro tochten (traditionele kano’s).

Begeleide wandelsafari’s worden het hele jaar door aangeboden. Tussen september en mei afhankelijk van de waterstand kunnen game drives per dag en ‘s-nachts worden uitgevoerd.

Let op: Alle activiteiten zijn onderhevig aan seizoensgebonden veranderingen en weersomstandigheden en dus afhankelijk van de reistijd. Wandelsafari’s en mokoro tochten en andere activiteiten kunnen vooral worden beïnvloed tijdens het regenseizoen als gevolg van dichte vegetatie en beperkte zichtbaarheid.

Boek uw verblijf bij Jacana Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin