Jao Camp

Okavango Delta

Jao Camp, Okavango Delta ****

Jao Camp ligt in het 60.000 hectare grote Jao Reservaat in Botswana’s Okavango Delta en ligt in op een bebost ovaal eiland in een privé concessie ten westen van Mombo die aan het Moremi Game Reserve grenst.

De locatie is ideaal gekozen en Jao Camp biedt een adembenemend uitzicht over de savanne en de vlaktes vanuit zowel uw luxe privé tent en balkon alsook de vanuit de gemeenschappelijke ruimte.

Jao Camp is een van de meest luxueuze kampen in Botswana. Negen zeer ruime luxe rietgedekte safari-tenten kijken uit op de weelderige lagune met nijlpaarden. Elke tent heeft een grote slaapkamer, een lounge en een stijlvolle en-suite badkamer met buitendouche. De privé veranda met zwembad en sala zorgt ervoor dat u zich in volledige privacy kunt genieten van de wilde dieren.

De rietgedekte eetkamer en salon zijn ideaal geplaatst om tijdens de zonsondergang van een goed glas wijn te genieten. In de Boma wordt bij kaarslicht het diner geserveerd. Voor wie wil genieten van een privé diner, kan het diner op uw eigen terras worden geserveerd. Voor volledige ontspanning biedt Jao’s massagesalon veel verschillende massage therapieën aan.

Het gebied omvat een grote verscheidenheid aan habitats van permanente moerassen en lagunes tot gebieden met Kalahari zand. Jao Camp is ingesteld op de fluctuerende waterstanden van de Okavango Delta en biedt zijn gasten zowel land- en wateractiviteiten aan.

Via game drives overdag en na zonsondergang en via begeleide wandelsafari’s, kunt u van de wonderen van dit betoverende landschap genieten. Afhankelijk van de waterstand, kunt met de boot of in een stille tocht per mokoro (traditionele kano’s van) op de slingerende kanalen van de Delta van een heel ander landschap genieten.

Vanaf de twee viewing platforms van de Jao concessie kunnen wilde dieren in rust en volkomen veilig worden waargenomen en gefotografeerd.

Let op: Alle activiteiten zijn onderhevig aan seizoensgebonden veranderingen en weersomstandigheden en dus afhankelijk van de reistijd. Wandelsafari’s en mokoro activiteiten kunnen vooral worden beïnvloed tijdens het regenseizoen als gevolg van dichte vegetatie en beperkte zichtbaarheid.

Boek uw verblijf bij Jao Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin