Johns Camp, Zambia

Mana Pools National Park

Johns Camp, Mana Pools National Park ****+

Johns Camp

Johns Camp ligt in Mana Pools National Park aan de oevers van de machtige Zambezi-rivier en genesteld tussen de luifels van Trichelia- en mahoniebomen.

Het kamp ligt daarmee in een echte natuurlijke wildernis. Geniet van wandelingen over de uitgestrekte uiterwaarden van de rivier, van het wandelen met bull olifanten, het dineren te midden van kuddes buffels, het staren naar leeuwen en geniet van de zonsondergangen met nijlpaarden aan de oevers van de Zambezi-rivier.

Het kamp beschikt over zes twin/double room safari tenten, met grote ramen van muskietengaas. De Meru-tenten zijn voorzien van een en-suite badkamer met spoeltoilet en overhangende bucket shower in safaristijl. Verder zijn er voorzieningen zoals een verlichte kleedruimte met stromend water. Voor de tent is een privé terras met fraai uitzicht.

Met het oog op privacy staan ​​de tenten royaal verspreid langs de uiterwaarden en grenzend aan de Zambezi-rivier. Ook is er een star-bed beschikbaar om buiten onder een fraaie sterrenhemel te slapen. Het star-bed kan alleen ter plekke geboekt worden.

De gemeenschappelijk ruimte bestaat uit een lounge tent, een diner ruimte onder de sterren en een fraaie plek voor een kampvuur met uitzicht over de rivier.

De activiteiten die worden uitgevoerd zijn: game drives en wandelsafari’s. Er worden geen night game drives en geen kano-activiteiten uitgevoerd.

De beste optie om het camp te bereiken is per chartervlucht vanaf Victoria Falls, Harare of een van de andere parken in het land. Het kamp ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Mana Main Airstrip.

Boek uw verblijf bij Johns Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin