Jongomero Camp

Ruaha National Park

Jongomero Camp, Ruaha NP *****

Jongomero Camp ligt in een afgelegen gedeelte van het Ruaha National Park.

Dat Jongomero zo afgelegen ligt heeft veel voordelen. Bezoekers van Jongomero Camp zijn daarmee verzekerd van een authentiek verblijf in de bush die met weinig mensen gedeeld hoeft te worden.

Jongomero ligt fraai tussen acaciabomen met uitzicht over Jongomero Sand River. Jongomero Camp biedt zeer veel ruimte  en staat daarmee garant voor veel privacy.

Bent u op zoek naar een romantische verblijf in een afgelegen gebied met veel comfort en luxe? Jongomero Camp is dan een ideale Camp dat verborgen ligt in de ruige wildernis van Afrika.

De acht luxe ingerichte tenten van Jongomero Camp staan op een houten platform. Een groot rieten dak en de omliggende acaciabomen zorgen voor verkoeling op de heetste momenten van de dag.

De zeer comfortabele en stijlvolle tenten van Jongomero Camp liggen ruim van elkaar vandaan. Daarmee bent u verzekerd van veel privacy. De ligging aan de rivier is ideaal en vanaf de ruime veranda worden vaak dieren gespot.

Elke tent beschikt over een groot bed, elektriciteit en een zeer ruime en-suite badkamer met douche, wasbak, kast en kleedruimte. Bij de comfortabele en stijlvolle inrichting is gebruik gemaakt van een combinatie van grof hout en bewerkt hout afgewisseld met neutrale kleuren.

Vanwege de ruime ligging is het geen probleem om de grote ramen van muggengaas open te laten. Zo blijft u ook vanuit de tent betrokken bij de bush en naast het licht profiteert u tevens van de verkoelende briesjes.

Het hoofdgebouw van Jongomero Camp bestaat uit een eetgedeelte, een lounge en een bar. Ook hier is het meubilair robuust. Het donkere hout afgewisseld met de lokale kunst en aantrekkelijk gekleurde stoffen stralen een authentieke Afrikaanse sfeer uit.

In de bar en lounge is het heerlijk genieten na uw safari activiteit. De entourage voor de maaltijden bij Jongomero Camp is bijzonder en de diners vormen een perfecte afsluiting van een perfecte dag. Diners zijn onder de sterren of bij het kampvuur.

Jongomero beschikt ook over een zwembad. Hier kunt u lekker afkoelen terwijl u op de Jongomero Sand River uitkijkt.

Jongomero Camp biedt u verschillende safari activiteiten aan om Ruaha National Park te ontdekken. Tijdens de game drives in een open safarivoertuig en wandelsafari’s onder begeleiding van een ervaren gids krijgt u uitlieg over de diversiteit van dit enorme park.

Verder is het ook mogelijk om nog avontuurlijker in de bush te overnachten. Dit doet u met het zogenaamde fly-campen. U verplaatst zich dan naar een afgelegen gedeelte van het park en kampeert dan met niet meer dan een klamboe onder de wonderschone sterrenhemel. Meer betrokken bij de natuur kunt u zich niet voelen. Fly campen is mogelijk van juli t/m november.

Deze accommodatie is het meest aantrekkelijk om te boeken in combinatie met Siwandu Camp en Fanjove Island. Dit levert de meest gunstige prijscombinatie op in een luxe segment.

Jongomero Camp is een fraai luxe tentenkamp in Ruaha Nationaal Park en is te boeken via Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin