Kafue River Lodge, Zambia

Kafue National Park

Kafue River Lodge, Kafue NP ***

Kafue River Lodge

Aan het einde van uw reis naar het noordoosten van Kafue National Park bereikt u Kafue River Lodge. De locatie van de Kafue-rivier waar de lodge zich bevindt, is gevarieerd en geliefd bij wilde dieren.

De vier en-suite chalets kijken uit op de rivier en de geluiden van nijlpaarden klinken duidelijk over het terrein, waarbij het miombo-bos achter de lodge ook de thuisbasis is van wilde dieren en vogels.

Kafue River Lodge bevindt zich in het Lunga Luswishi Game Management Area en grenst aan Kafue National Park. De lodge bestaat uit vier rietgedekte huisjes, elk voorzien van twee queensize bedden met klamboes. Verder zijn de huisjes voorzien van een open haard, oplaadpunten, een en-suite badkamer met vrijstaand bad en buitendouche en een veranda.

Kafue River beschikt over twee gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een open vuurplaats aan de rivier voor het dineren onder een fraaie sterrenhemel en het drinken van koffie in de vroege ochtend. Het prachtige belangrijkste lapa-gebied is gebouwd op een terras met uitzicht op de rivier en biedt koele schaduw en 180 graden uitzicht op de rivier.

De activiteiten bestaan uit game drives, begeleide wandelsafari’s, bootsafari’s, fietsen door de bush en vissen.

De gemakkelijkste manier om bij de lodge te komen is via een transfer over de weg vanuit Lusaka. U doet daar ongeveer vijf tot zes uur over. Een andere optie is om via een transfervlucht vanuit Lusaka naar Hippo Airstrip te vliegen. Aldaar wordt u opgewacht en over de weg naar de lodge gebracht.

Boek uw verblijf bij Kafue River Lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin