Kafunta River Lodge, Zambia

South Luangwa NP

Kafunta River Lodge, South Luangwa NP ****

Kafunta River Lodge ligt op de oever van de Luangwa rivier.

De lodge biedt daarmee uitzicht over de overstromingsgebieden van de rivier en South Luangwa National Park.

Kafunta is een klassieke safari lodge en biedt zijn gasten alle comfort zonder het gevoel van het ongerepte ‘Wild Zambia” te verliezen.

Kafunta beschikt over acht chalets. Elke chalet is voorzien van en-suite faciliteiten. Verder zijn er ook twee luxe suites met een veranda met uitzicht over de directe omgeving. De luxe suites beschikken over een luxe badkamer met twee wastafels, twee douches en een vrijstaand bad. Alle chalets hebben een prive veranda en een prachtig uitzicht over de overstromingsgebieden en de Luangwa rivier.

De gemeenschappelijke ruimte beschikt over een traditioneel rieten dak en bestaat uit een ruime bar en een eethoek met een ligging rond een wilde mangoboom. Het uitzicht is prachtig en het gevoel direct bij de natuur betrokken te zijn blijft. Vanaf het dek zijn gegarandeerd wilde dieren en vogels te spotten.

Meteen naast de bar van het zwembad ligt de enige natuurlijke warmwaterbron van de Luangwa Valley. Deze unieke hete warmwaterbron wordt gevoed uit een bron op het terrein van Kafunta River Lodge, waardoor een constante temperatuur van 38 ° C wordt behouden.
Hier kunt u genieten van pure ontspanning met als cadeautje, een prachtig uitzicht over de uiterwaarden en de Luangwa.

Kafunta beschikt over een eigen panton dat op ongeveer 5 minuten van de lodge ligt en met deze avontuurlijke oversteek komt u direct in de meer afgelegen gebieden van het park. Dit is het alternatief voor de officiële ingang tot het park die 10 kilometer verderop ligt.

;

Kafunta is gespecialiseerd in game drives. Deze worden in de vroege ochtend en ‘s-middags tot ver in de avond uitgevoerd. Daarnaast worden er ook wandelsafari’s aangeboden.

Boek uw verblijf bij Kafunta River Lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin