Kambi Ya Tembo

West Kilimanjaro 

Kambi Ya Tembo, West-Kilimanjaro ****

Kambi Ya Tembo is een luxe tentenkamp noordwestelijk van de nabij gelegen Kilimanjaro.
Kambi Ya Tembo ligt in het privé reservaat Sinya en bij de grens van Kenia en het Amboseli National Park. Kambi Ya Tembo is een bijzondere plek, ver weg van de begaande paden en drukte.

Vanaf Kambi Ya Tembo heeft u spectaculaire landschappen en vergezichten. Er zitten veel dieren en er mag of-road worden gereden. Naast de activiteiten gericht op de dieren, zoals (avond) game drives en wandelsafari’s, regelt Kambi Ya Tembo ook een niet-commerciële bezoek aan de Masai die in dit gebied nog op een traditionele manier leven. U bezoekt een Masai dorp, een lokaal schooltje en een markt. Misschien is het zelfs wel mogelijk een ceremonie bij te wonen. Verder is het mogelijk om met een gids een dagtocht te maken naar het Shira plateau van de Kilimanjaro.

Kambi Ya Tembo bestaat uit twaalf luxe tenten allen gelegen in de schaduw van een acaciaboom en met en-suite faciliteiten. Een deel van de luxe tenten van Kambi Ya Tembo kijkt uit naar de Kilimanjaro. Andere luxe tenten kijken uit over de vlaktes van Amboseli.

Klanten van Going Africa Safaris geven aan een bezoek aan Kambi Ya Tembo onvergetelijk te hebben gevonden.

Boek uw verblijf bij Kambi Ya Tembo bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag