Kanana Camp

Okavango Delta

Kanana Camp, Okavango Delta *****

Kanana Camp ligt in de zuidwestelijke Delta te midden van de met gras begroeide eilanden welke onder andere bestaan uit veel vruchtbare termietenheuvels. Het eiland is verder begroeit met vijge-, palm- en jackal berry bomen.

Het Kanana gebied bestaat uit een keten van eilanden in de Xudum rivier welke ten noordoosten van de Pom Pom lagune stroomt. De rivier stroomt als een ongelofelijk pittoresk slingerende waterweg die zich een weg baant door de open lagunes.

Het traditionele en intieme kamp is in een zeer persoonlijke sfeer gebouwd met een ligging onder spectaculaire en schaduwrijke ebben-, acacia- en sausage bomen en bestaat uit acht grote safari-tenten die voorzien zijn van smaakvol ingerichte en-suite badkamers.

De gemeenschappelijke ruimte is gebouwd op een platform en beschikt over een eetkamer, lounge, cocktail bar en een verfrissend zwembad.

De activiteiten bestaan uit (night)game drives, mokoro (traditionele kano) excursies, wandelsafari’s, vissen, excursies per motorboot en sunset cruises. De waterwegen in dit pittoreske en rustige deel van de Delta zijn bekleed met riet en papyrus en worden onderbroken door kleine eilandjes. Afhankelijk van het seizoen en de waterstanden worden de verschillende activiteiten aangeboden. De ervaren kamp managers vullen de dag naar uw wens in.

Een grote verscheidenheid aan wilde dieren bewoont de eilanden. Zo leven hier bijvoorbeeld de impala, lechwe, luipaard, leeuw en olifant en misschien ziet u tijdens de excursies op het water ook de zeldzame sitatunga antilope. Gedurende het hele jaar door is het gebied goed om vogels te spotten. Met een beetje geluk spot u zelfs de Pels Fishing Owl.

Kanana Camp is een van de weinige kampen in de Delta die de toegang heeft tot een kolonie reigers welke in de maand juli broeden. De aanblik van duizenden broedende vogels is indrukwekkend en een ervaring die u niet snel vergeet.

Boek uw verblijf bij Kanana Camp in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin