Kanyemba Lodge, Lower Zambezi NP

Lower Zambezi National Park

Kanyemba Lodge, Lower Zambezi NP ***+

Kanyemba lodge ligt in Chiawa Game Management Area (GMA), ten westen van het Lower Zambezi NP.

De lodge ligt een paar kilometer stroomafwaarts van de plek waar de 2 grootste rivieren in Zambia, de Kafue en de Zambezi samen komen.

Kanyemba lodge combineert natuurlijke materialen met moderne gemakken en de chalets worden omgeven door weelderige groene gazons en stenen wandelpaden.

Vanwege het gebruik van natuurlijke materialen gaan de chalets perfect op in de omgeving. De chalets van Kanyemba lodge bieden u tijdens uw verblijf veel comfort en een hoge mate van privacy. Elke chalet beschikt over een privé veranda met uitzicht op de Zambezi rivier. De prachtige en-suite badkamers met state-of- the-art voorzieningen beschikken over heldere spiegel verlichting.

De chalets beschikken verder over een inloop kledingkast, 220 Volt elektriciteit, een plafond ventilator en een klamboe. In gemeenschappelijke ruimte heeft u vanuit het ruime restaurant en de bar uitzicht op de rivier.

Op de bovenverdieping van Kanyemba odge kunt u relaxen en genieten van de uitgebreide bibliotheek met uitzicht. Elke avond wordt u getrakteerd op de beroemde keuken van de lodge waarvan u kunt genieten onder de takken van een reusachtige Mango Tree.

Verder is er de beschikking over een zwembad waar u op de ingebouwde bankjes heerlijk de warmste uren van de dag kunt doorbrengen terwijl u geniet van bijvoorbeeld een drankje en misschien ziet hoe olifanten vanaf de oever hun dorst lessen.

De activiteiten bij Kanyemba lodge bestaan onder andere uit vissen, kanovaren, een sundowner cruise, een wandelsafari en een bezoek aan een dorp. Bij een verblijf van 3 nachten is er ook 1 volle dag safari in Lower Zambezi National park inbegrepen. Deze laatste activiteit is afhankelijk van de toestand van de wegen en wordt niet aangeboden in de periode november-maart als gevolg van de regens.

Boek uw verblijf bij Kanyemba lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin