Kapamba Bush Camp

South Luangwa NP 

Kapamba Bush Camp, South Luangwa NP ****

Kapamba bush camp ligt op de oevers van de Kapamba rivier in een onbedorven en uniek deel van South Luangwa NP en ligt op een uitstekende locatie om dit gebied van South Luangwa te ontdekken.

Kapamba bezit slechts over vier chalets, elk met uitzicht over de rivier en met eigen stijl ingericht. De chalets hebben een open design waardoor er, met het uitzicht vanuit de kamer, constant op de rivier gelet kan worden om dieren te spotten die hun dorst komen lessen aan de rivier.

De kamers zijn allen voorzien van en-suite faciliteiten en zijn aan de voorkant open. De badkamer bezit een verzonken tweepersoons stenen bad en een aparte douche.

Wie wil nu niet heerlijk relaxen in het bad met uitzicht op de drinkende dieren of de daar levende dieren zoals het nijlpaard. Zonnepanelen zorgen voor het warme water terwijl de romantische verlichting door middel van paraffine lantaarns gegarandeerd wordt.

Een wandelsafari is een specialiteit van Kapamba bush camp. Volg de rivier u ontmoet de dieren die van deze rivier afhankelijk zijn.

Boek uw verblijf bij Kapamba bush camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Geopend de periode april – januari.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin