Kati Kati Camp

Serengeti 

Kata Kati Camp, Serengeti ***+

Kati Kati Camp is een mobile Tented Camp met een permanente ligging in het Seronera gebied in centraal Serengeti. Kati Kati Camp is een kleinschalige tented camp die u verzekert van een juiste ervaring in de Afrikaanse bush. In plaats van in de grote lodges geniet u in Kati Kati Camp van een waar “Out of Africa” gevoel.

Kati Kati Camp een comfortabel camp en bestaat uit 20 semi-luxe tenten allen met en-suite faciliteiten. Alle tenten bij Kati Kati Camp hebben een prima bed met aangrenzende badkamer met douche en toilet. De douche is een zogenaamde bucket shower en het warme water voor de shower wordt door de attente medewerkers van Kati Kati Camp voor u verzorgt. U verblijft midden in de bush, dus het water wordt echt voor u warm gemaakt.

In de dinertent van Kati Kati Camp worden heerlijke maaltijden geserveerd. Hoewel u dus midden in de bush verblijft, zal het u aan weinig ontbreken. Kati Kati Camp is dan ook een echte aanrader wanneer u optimaal van de Serengeti wilt genieten en midden tussen de flora en fauna van dit prachtige park wilt verblijven.

Naast Kati Kati Camp is er ook een vergelijkbaar Simiya Luxury Camp die de migratie volgt. Een combinatie van deze twee Camp is ideaal om de Serengeti op een unieke manier te beleven. Informatie over het Simiya Luxury Camp staat ook op deze website.

Boek uw verblijf bij Kati Kati Camp bij Going Africa Safaris.

Deze video is van Exclusieve Mobile Camp. Echter geeft deze video een juist beeld van het vergelijkbare Kati Kati Camp.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag