Katavi Wildlife Camp, Tanzania

Katavi National Park

Katavi Wildlife Camp, Katavi NP ***

Katavi Wildlife Camp is een comfortabele lodge met een ligging op de Katisunga vlakte.

Daarmee ligt het kamp gunstig tussen de twee meren Chada en Katavi en dat heeft natuurlijk een positieve invloed op het spotten van wildlife.

Gelegen aan de monding van de Katuma River, verblijft u in het droge seizoen in de buurt van de laatst overgebleven waterholes in Katavi NP. Net voldoende water en modder om de gehele nijlpaarden populatie te herbergen.

Verder heeft het weinige water natuurlijk ook grote aantrekkingskracht op de grote kuddes buffels met in hun kielzog natuurlijk de leeuwen.

Katavi Wildlife Camp bestaat uit slechts 6 ruimte tenten welke allen staan op verhoogde houten platforms. Vanaf hier en de verdieping in de gemeenschappelijke ruimte kijkt u uit over de Katisunga vlakte en kunt u dieren spotten.

De sfeervol ingerichte tenten beschikken over een en-suite douche en toilet en een privé veranda welke is voorzien van een zitje en een hangmat.

De gemeenschappelijk ruimte bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond staat een grote tafel waar de maaltijden worden opgediend. Boven is de bar en een zitje met uitzicht over de directe omgeving. Voor de gemeenschappelijke ruimte kunt u bij het kampvuur genieten van een drankje.

Boek uw verblijf bij Katavi Wildlife Camp bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin