Kaziikini campsite en accommodatie

nabij Moremi Game Reserve

Kaziikini campsite, vlakbij het Moremi Game Reserve *

Kaziikini Campsite ligt in het Sankoyo wildlife concessie gebied en daarmee in het meest gemakkelijk te bereiken gebied vanaf Maun en en-route naar het beroemde Moremi Game Reserve.

Kaziikini Campsite ligt op 22 kilometer van South Gate en biedt daarmee een ideale tussenstop voor self drive toeristen maar ook voor touroperators met groepen die het nationale park binnen gaan of laat verlaten.

Naast de campsites worden ook traditionele hutten aangeboden voor diegenen die even niet meer in een tent willen slapen. De campsites van Kaziikini bieden plaats aan groepen van maximaal vijftien mensen en elke site beschikt over stromend water en een braai c.q. barbecue faciliteit.

De hutten zijn zeer eenvoudig. Verder is er beddengoed, een klamboe, nachtkastje en paraffine verlichting aanwezig. U maakt gebruik van de gemeenschappelijke douches op het kampeerterrein.

Het Mogogelo Restaurant en de Hippo Hideout Bar bieden de mogelijkheid om de mond te spoelen met een koud drankje en te genieten van een professioneel bereide maaltijd uit hun gevarieerde à la carte menu.

De lokatie is ideaal gelegen voor zowel een overnachting, of gewoon voor een maaltijd of een drankje en-route van of naar Moremi Game Reserve.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin