Khulu Bush Camp, Zimbabwe

Hwange National Park

Khulu Bush Camp, Hwange National Park *****

Khulu Bush Camp

Khulu Bush Camp is de kleinere, luxere en meer intieme zuster lodge van de naburige Ivory Lodge. De uitstekende bereikbaarheid doet niets af aan het ongeëvenaarde gevoel van afzondering en de afgelegen ligging.

Khulu Bush Camp is een eerbetoon aan Cedric Wilde, één van de directeuren van de Amalinda Safari Collection, naar wie het is vernoemd. Khulu is de liefdevolle naam van de gemeenschap en het personeel voor Cedric en het betekent ‘grootvader’.

Khulu Bush Camp ligt op een privéconcessie van 6000 hectare in het Sikumi Tree Forest, net buiten het Nationaal Park. Gemakkelijk bereikbaar via vervoer over de weg vanuit Victoria Falls of Bulawayo, of via een transervlucht naar Hwange National Airport.

Het bush Camp bestaat uit zeven op maat gemaakte rietgedekte suites in safaristijl. De suites zijn gebouwd op verhoogde platforms. Verder zijn er ook twee luxe bruidssuites. De kamers zijn elegant en eigentijds ingericht en met minimale impact op de omgeving en het milieu.

Elke kamer is voorzien van en en-suite badkamer met binnen- en buitendouche, een privé terras vanwaar u de wilde dieren kunt observeren, een thee- en koffieservice, een ventilator, haardroger, een gratis minibar en Nespresso-apparaat. De bruidssuites beschikken verder over een privé buitenbad

De rietgedekte gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een lounge, eethoek en bar met een fantastisch uitzicht over de waterhole. Verder zijn er voorzieningen als een dompelbad en een kampvuurplek waar u in de avond van een drankje en de sterrenhemel kunt genieten.

De activiteiten bij Khulu bestaan uit game drives die zowel in de privéconcessie als in het Hwange National Park worden uitgevoerd, een bezoek aan de Painted Dog Conservancy, wandelsafari’s en culturele uitstapjes.

Boek uw verblijf bij Khulu Bush Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin