Khwai Guest House, Botswana

Khwai Concessie area bij Moremi GR

Khwai Guest House, Khwai Area, Moremi **+

Khwai Guest House is gelegen in het wildrijke Khwai Concessie gebied en beschikt over 6 bungalows met ieder een eigen badkamer. Met een ligging aan de rand van het vriendelijke dorp Khwai Village, grenst de accommodatie aan Moremi Game Reserve en het wildrijke Khwai concessie gebied.

Khwai Guest House is een perfecte uitvalsbasis om activiteiten te ondernemen om de omringende wildlife gebieden te verkennen. De budget accommodatie voorziet toch in de meest essentiële voorzieningen. De gasten hebben de keuze om volledig onafhankelijk te zijn (selfdrivers). Men kan dan gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken en op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Maar wenst u iets meer comfort, dan is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de maaltijden en activiteiten (aanrader).

De volgende activiteiten worden aangeboden: ochtend- en avondgame drives in Moremi Game Reserve of Khwai concessiegebied, het maken van traditionele uitstapjes in een mokoro en culturele uitstapjes naar Khwai village.

Voor de reizigers die liever niet zelf rijden, maar toch op een budgettair aantrekkelijke manier willen genieten van de betere wildlife gebieden, kan er een road transfer van en naar Maun worden geregeld en hoeft u niet te worden ingevlogen.

Boek uw verblijf bij Khwai Guest House bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin