Khwai Tented Camp, Botswana

Khwai Concessie Area bij Moremi GR

Khwai Tented Camp, Khwai Concessie, Moremi ****

Khwai Tented Camp biedt u een perfecte setting in de wildernis waar u in harmonie met natuur en wildlife leeft en met een centrale ligging in een van de meest opvallende wildlifegebieden van zuidelijk Afrika.

Khwai Tented Camp is een kleine tentenkamp met maximaal 12 bedden en is gelegen aan de gelijknamige rivier. Het luxe semi-permanent kamp in Hemingway stijl beschikt over en-suite badkamers en flush toiletten in Oost-Afrikaanse Meru stijl opgezet. Dit is een echte luxe Afrikaanse kampeerervaring die u terug brengt in harmonie met de natuur en staat garant voor vele prachtige safari momenten.

De luxe tenten zijn omringd door de ongerepte wildernis en een prachtige flora en fauna. De nadruk ligt op het ervaren van de natuur middels wandelingen en dagelijkse excursies naar het legendarische Moremi Game Reserve. Verder activiteiten die worden aangeboden zijn game drives uitgevoerd in open 4×4 voertuigen, wandelen, night game drives en mokoro excusries. Optioneel is het mogelijk om onder begeleiding een cultureel uitstapje naar het oude dorp van de Khwai bushman te maken.

In de omliggende wildlifegebieden is een grote verscheidenheid aan wilde dieren aanwezig zoals; olifanten, buffels, zebra’s, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, wilde honden, giraffen, sable en roan antilopen, nijlpaarden, hyena’s en diverse andere nachtdieren.

Boek uw verblijf bij Khwai Tented Camp bij Going Africa Safaris.

 

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin