Kichaka Frontier Camp

Ruaha National Park

Kichaka Frontier Camp, Ruaha NP ****

Kichaka Frontier Camp is een luxe “mobile” basis camp dat wordt gemanaged door de beroemde Andrew ‘Moli’ Molinaro die tevens uw gids is.

Kichaka Frontier Camp ligt afgelegen midden in de bush en wordt per seizoen verplaatst naar op dat moment meest interessante gebieden.

Kichaka is een authentiek en exclusief safari kamp waar het u aan niets zal ontbreken. De hoge mate van service en de persoonlijkheid van Moli zijn een absoluut extra “unique selling point”.

Naast het basiskamp, bestaande uit 3 luxe tenten voor maximaal 6 personen, is er ook een privé kamp (Kichaka Private) te boeken of kunt u tijdens uw verblijf kiezen om een aantal nachten te gaan fly-campen (Kichaka Untamed). Met deze laatste mogelijkheid ontdekt u de nog meer afgelegen gebieden van Ruaha NP.

De luxe tenten hebben eigen toilet en douche voorzieningen (behalve bij fly-campen).

Het kamp bestaat verder uit een aparte tent voor uw maaltijden wanneer deze niet onder de sterren genuttigd kunnen worden.

Een belangrijk onderdeel van uw verblijf is de wandelsafari. U gaat dan enkele uren per dag wandelen en misschien heeft u een ontmoeting met de dieren, wat in de meeste gevallen olifanten zullen zijn. Een game drive blijft natuurlijk ook mogelijk.

Uw verblijf bij Kichaka is een pure bushbeleving welke bijna nergens anders in Ruaha of de rest van Tanzania te beleven is. Na uw verblijf zullen de spannende verhalen om het kampvuur van Moli zeker bijblijven als hoogtepunten tijdens uw verblijf.

“This is when you deserve to wear the color Khaki”.

Boek uw verblijf bij Kichaka Expedition Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin