Kings Pool Camp

Linyanti

Kings Pool Camp, Linyanti *****+

Kings Pool Camp ligt in het Linyanti Wildlife Reserve en daarmee in een privé concessie waarin de Savuti Channel ontspringt en grenzend aan het beroemde Chobe National Park.

Kings Pool Camp ligt prachtig met uitzicht op de hoefijzervormige Kings Pool Lagoon en de Linyanti rivier naar het noorden en is een van de meest luxueuze kampen in Botswana.

Er is de beschikking over negen rietgedekte safari tenten die allen uitkijken op de Kings Pool lagune. De Kings Pool lagune biedt nijlpaarden een beschermde thuishaven. Elke suite heeft een ruime slaapkamer, een lounge, een privé zwembad en een en-suite badkamer welke is uitgerust met twee douches, twee wastafels en een aparte flush toilet. Een aparte buiten douche zorgt ervoor dat gasten onder de sterrenhemel kunnen douchen.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een lounge, bar en eethoek en een terras met een zwembad. Allen worden verbonden door verhoogde wandelpaden welke ook in verbinding staan met de suites. Daarmee kan de natuur zich vrij blijven bewegen.

De activiteiten bestaan uit game drives in open safari voertuigen, night game drives en begeleide wandelsafari’s. De bijzondere kenmerken van het kamp zijn; een uniek uitzicht op de lagune met de ontelbare geluiden van de natuur en twee schuilplaatsen om wilde dieren te observeren. Een van de schuilplaatsen ligt ten westen van het kamp. In de middag kunt u, tijdens uw siësta, kijken naar de dieren die komen drinken. De andere schuilplaats is ingegraven. Zo kunt u op de hoogte van het waterpeil van de lagune de dieren vanuit een geheel ander perspectief en van dichtbij observeren.

De Linyanti regio is weelderig wildlife gebied en heeft een grote diversiteit aan dieren.. Het is met name bekend om haar olifantenpopulatie die in de wintermaanden uit enorme aantallen kunnen bestaan.

Boek uw verblijf bij Kings Pool Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin