Kubu Lodge

Kasane

Kubu Lodge ***+

Kubu Lodge is een kleine, particuliere lodge op een 30-hectare groot complex met weelderige vegetatie aan de oevers van de Chobe rivier in de buurt van het Chobe National Park.

Kubu Lodge ligt verder slechts op ongeveer een uur rijden van de machtige Victoria Watervallen en beschikt over zacht glooiende gazons onder schaduwrijke, grote ebben bomen en wilde vijgen.

Daarmee biedt Kubu Lodge een adembenemend panoramisch uitzicht over de Chobe rivier. De gasten zijn ondergebracht in elf charmante chalets die gebouwd zijn op verhoogde platforms met uitzicht op de rivier . Elke chalet beschikt over een en-suite badkamer, plafondventilator, klamboe en een kleine thee / koffie keuken.

Verder zijn er ook twee familie chalets. Daarmee en met de vriendelijke atmosfeer is deze lodge een ideale keuze voor gezinnen. De gemeenschappelijk ruimtes beschikken verder over een bar, een restaurant, een souvenirwinkel en een zwembad. Voor vogelliefhebbers is er een klein natuurpad gecreëerd.

Er worden game drives georganiseerd in het Chobe National Park, boottochten op de Chobe rivier, dagtochten naar Victoria Falls en excursies naar de lokale slangen- en krokodillen farm.

Chobe National Park staat bekend om zijn hoge concentratie wilde dieren en kuddes olifanten waarvan bekend is dat samenkomen bij de rivier en regelmatig de rivier oversteken. Naast olifanten worden in dit gebied vaak grote kuddes buffels en leeuwen waargenomen. Naast de grote dieren worden natuurlijk ook veel kleinere soorten en vooral veel vogels waargenomen.

Boek uw verblijf bij Kubu lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin