Kuthengo Camp

Liwonde NP

Kuthengo Camp, Liwonde NP *****

Kuthengo Camp is gelegen in Liwonde National Park tussen metershoge inheemse bomen aan de rand van een open vlakte.

Kuthengo bestaat uit vier luxe safari-tenten. Elke van de tenten zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over airconditioning, een klamboe, een privé terras en en-suite faciliteiten bestaande uit een badkamer met bad en een buitendouche. Vanaf uw privé terras voor uw tent bewondert u de prachtige omliggende natuur.

Kuthengo, betekent in de volksmond ‘wildernis’. Een uitstekend gekozen naam voor dit fraaie kamp gelegen in de prachtige natuur van het Liwonde National Park.

Een safari-dag zit er normaal gesproken als volgt uit. U wordt in de vroege ochtend gewekt door het gezang van vogels welke vanuit de omliggende bomen de dag begroeten. Lukt dit niet op deze natuurlijke manier, dan wordt u vriendelijk gewekt door een van de stafleden van Kuyhengo.

Liwonde NP beschikt over een grote populatie olifanten, nijlpaarden en krokodillen. Een bootsafari langs de oevers van de Shire River is dan ook een aanrader. Verder staan er tijdens uw verblijf diverse game drives op het programma. Naast de reguliere wilde dieren is het ook mogelijk om hier de zwarte neushoorn te spotten.

Bijzonder is ook dat African Parks recentelijk leeuwen en cheeta’s heeft geherintroduceerd.

Boek uw verblijf bij Kuthengo Camp voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin