Kwetsani Camp

Okavango Delta

Kwetsani camp, Okavango Delta ****

Kwetsani Camp ligt in het private Jao reservaat. Het Jao reservaat is een 60.000 hectare concessie ten westen van Moremi Game Reserve in de Okavango Delta.

Kwetsani camp ligt op een eiland dat dicht begroeid is met palm-, mangosteen- en vijgenbomen en biedt u een intieme safari ervaring. Er is de beschikking over slechts vijf ruime “Tree Houses” die zijn uitgerust met en-suite badkamers. De kamers bieden een prachtig uitzicht over de omringende vlakten.

De verhoogde gemeenschappelijke ruimte kijkt uit op uitgestrekte vlaktes die vaak worden bevolkt door rode lechwe, gnoes en tal van andere soorten antilopen. Voor de hete uren van de dag is er een koel zwembad.

Afhankelijk van het seizoen en het waterniveau worden uitstekende activiteiten op het land en op het water aangeboden. U kunt vanuit een open safari voertuig wilde dieren observeren tijdens de game drives en uitstapjes met een mokoro (traditionele kano) geven u de mogelijkheid om een van de vele andere eilandjes te bezoeken voor een ontdekking te voet.

Boek uw verblijf bij Kwetsani camp in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin