Kwihala Tented Camp 

Ruaha National Park

Kwihala Tented Camp, Ruaha NP ****

Kwihala Tented Camp is een avontuurlijk en sfeervol tented camp in het noordelijk en afgelegen deel van Ruaha National Park in het Mbagi gebied.

Kwihala bezit een combinatie van stijl en de avontuurlijkheid van een semi-permanent bush camp. Op ongeveer 45 minuten rijden van Msembe Airstrip ligt Kwihala vlakbij de Mwagusi rivier. Daarmee biedt Kwihala, buiten het regenseizoen, de vele wilde dieren de mogelijkheid om hier hun dorst te komen lessen.

Kwihala is een kleinschalig camp met maar zes stijlvolle grote luxe tenten die veel privacy bieden. Alle tenten zijn voorzien van een en-suite badkamer met bucketshower en toilet. Verder zijn er comfortabele bedden, ramen van muskietengaas en een overkapte veranda vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de omgeving.

In de gemeenschappelijk ruimte bevindt  zich een lounge en een restaurant. De kleinschaligheid staat garant voor een intieme sfeer en een authentieke safarigevoel.

De game drives worden gemaakt in open jeeps in de vroege ochtend en de late middag. Ook is het mogelijk om wandelsafari’s te maken.

Zoekt u een avontuurlijk tented camp in Ruaha voorzien van comfort en een echt “Out of Africa” gevoel, dan is Kwihala een goede keuze.

Boek uw verblijf bij Kwihala Tented Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin