Lagoon Camp

Kwando Concessie

Lagoon Camp, Kwando Concessie ****+

Lagoon Camp is een kleinschalig tented camp van Kwando Safaris en ligt in een privé concessie van 232.000 hectare in de buurt van Linyanti. Daarmee ligt Lagoon camp in het noorden van Botswana en in de wildrijke gebieden.

Zoals we bij Kwara Camp hebben geschreven heeft het verblijf ook bij Lagoon Camp veel voordelen omdat het in een privé concessie ligt. Als enige heeft u samen met de andere bezoekers toegang tot het hele gebied. Verder mogen de game drives ook in de avond en nacht gemaakt worden en mag er of-road gereden worden.

Een bezoek aan dit fraaie kamp heeft dus veel voordelen ten opzichte van een bezoek aan een lodge of tented camp in een nationaal park. De ligging aan de Kwando lagune onder de grote ebony bomen bieden de hele dag door schaduw.

Het rustieke tentenkamp ligt in een van de meest ongerepte gebieden en staat garant voor een pure en authentieke safari belevenis.

De accommodatie bestaat uit acht comfortabele ensuite safari tenten. De tenten zijn ruim ingericht en hebben allen een fraai uitzicht over de Kwando lagune. Een ensuite douche in de buitenlucht zorgt voor een passend ‘bush’ gevoel. Vanaf de eigen veranda kunt u heerlijk relaxed genieten van de omgeving en de geluiden van de bush.

Ook vanaf het terras bij de bar en de lounge heeft u uitzicht over de lagune vanuit een schaduwrijke omgeving. Een plunge pool biedt u tussen de activiteiten door een heerlijke verkoeling. Nog een extra bush gevoel geeft de afwezigheid van elektriciteit waardoor u voor verlichting bent aangewezen op paraffine lampen die op zich zelf weer voor een romantische sfeer zorgen.

Bij aankomst krijgt u een gids toegewezen die u gedurende uw gehele verblijf zal begeleiden. Daarmee ontstaat er een band en weet de gids precies wat u al gezien heeft en waar uw interesses liggen. De activiteiten bestaan uit game drives, wandelsafari’s en bootsafari’s op het programma. Op deze manier maakt u op diverse manieren kennis met de flora en fauna van deze Kwando concessie.

Tijdens de game drives zit er een tracker voor op de auto die de gids helpt bij het volgen van gevonden sporen en het ontdekken van de dieren. De game drives worden gemaakt in een bijzonder toegeruste 4×4 voertuig welke helemaal open is waardoor u volledig betrokken bent bij de natuur. Bescherm u wel goed tegen de zon. De auto biedt plaats aan maximaal 6 personen.
Tijdens uw verblijf bespreekt uw gids dagelijks het programma en zijn uw drankjes, maaltijden, alle activiteiten en de verzorging van uw wasgoed inbegrepen.

Tip: combineer Lagoon met Lebala Camp van Kwando Safaris. U bespaart daarmee extra transferkosten uit om dat de transfer middels een full-day game drive wordt uitgevoerd.

Boek uw verblijf bij Lagoon Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin