Lake Masek Tented Camp

Ndutu Area 

Lake Masek Tented Camp, Ndutu ****+

Lake Masek Tented Camp is begin 2010 open gegaan en dus relatief nieuw. Met een ligging in de Ngorongoro conservation area, vlakbij Ndutu, is Lake Masek Tented Camp ideaal gelegen om in de periode december tot en met maart de migratie te bezoeken. Ndutu grenst aan het zuidoostelijk gedeelte van de Serengeti en daarmee vormt het dus met Lake Masek Tented Camp een uitstekende uitvalsbasis om in deze periode veel wildlife te zien.
Lake Masek Tented Camp is genoemd naar het meer dat zich in het Ndutu gebied bevindt. Lake Masek en Lake Masek Tented Camp zijn omgeven door acacia bomen en het meer en de omgeving zijn ook aantrekkelijk voor de dieren wanneer de migratie alweer vertrokken is.

Lake Masek Tented Camp is een eco-vriendelijk camp en telt in totaal 20 ruime, luxe permanente tenten welke van veel gemakken zijn voorzien. De tenten van Lake Masek Tented Camp staan op een houten platform en hebben een eigen mooie veranda met prachtig uitzicht en en-suite faciliteiten.

Het hoofdgebouw van Lake Masek Tented Camp beschikt over een mooie lounge en bibliotheek om te relaxen. Op het balkon, met een fraai uitzicht over Lake Masek, of in de dinerruimte worden de heerlijke maaltijden geserveerd.

Boek uw verblijf bij Lake Masek Tented Camp bij Going Africa Safaris.

Lake Masek Tented Camp Lake Masek Tented Camp 

Lake Masek Tented Camp Lake Masek Tented Camp

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag