Lazy Lagoon

Tanzania kust

Lazy Lagoon, kust Tanzania ****

Lazy Lagoon is een privé eiland op ongeveer 6 kilometer van Bagamoyo en een uur van Dar es Salaam. Het eiland wordt omgeven door een koraalrif en daarmee ligt Lazy Lagoon op een ideale en prachtige locatie. Bij aankomst zal een waar Robinson Crusoe en bounty gevoel zich van u meester maken. Lazy Lagoon is ideaal om uw safari te eindigen. Maar wilt u eerst even relaxen en onthaasten voordat u aan uw safari begint, is Lazy Lagoon ook een aanrader.

Lazy Lagoon ligt zo afgelegen dat dit idyllisch eiland  voor het laatste deel van de transfer alleen maar per kleine houten boot bereikbaar is. Was Lazy Lagoon al een goed gewaardeerde accommodatie, recent is Lazy Lagoon nog verder aangepast om nog meer comfort te creëren.

Lazy Lagoon is met twaalf ruime huisjes nog steeds kleinschalig te noemen. Ieder huisje ligt aan het parelwitte strand met uitzicht over het water. De huisjes zijn ruim opgezet en de voorzijde van de huisjes zijn bij de laatste aanpassingen meer open gemaakt waardoor de heerlijke zeewind meer kans krijgt om te verkoelen en u tevens meer van het uitzicht kunt genieten.

Vanaf het negen kilometer parelwitte privé strand is het ideaal om te gaan zwemmen, te snorkelen of om andere watersportactiviteiten te ondernemen. U kunt bijvoorbeeld met een kayak of zeilbootje het mangrovebos en de lagune verkennen. Neem ook dan uw snorkelspullen mee. Verder is het ook mogelijk om een duikexcursie te bespreken. Lazy Lagoon biedt dus alles om te relaxen en te onthaasten.
Wilt u toch wat meer activiteit, dan is het optioneel mogelijk om per dhow naar de Kaole ruines en de oude slavenstad Bagamoyo te gaan.

Deze accommodatie is het meest aantrekkelijk om te boeken in combinatie met Stanleys Kopje, Vuma Hills, Ruaha River Lodge, Rufiji River Camp, Mufundi Highland lodge en Katavi Wildlife Camp. Dit levert de meest gunstige prijscombinatie op.

Deze accommodaties hebben we gecombineerd in de volgende safari’s.

15-daagse Zuid Tanzania luxe fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Southern Highlands, Ruaha en Lazy Lagoon.  

15-daagse West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha, Katavi en Swahili coast.

Boek uw verblijf bij Lazy Lagoon bij Going Africa Safaris.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin