Lebala Camp - Kwando Safaris

Kwando Concessie

Lebala Camp, Kwando Concessie ****+

Lebala Camp kijkt uit over de Linyanti Wetlands.

Vanwege de Wetlands stroomt de Kwando rivier permanent  in zuidelijke richting verdwijnt in een uitgestrekt labyrint van moerassen.

Lebala betekent in het Setswaans “open ruimtes”. Een meer passende benaming bestaat niet om dit ongelooflijke gebied te beschrijven.

Lebala Camp is een moderne architectonisch bush camp met een fraai design. De acht ruime tenten zijn uniek, elk gebouwd op een verhoogd teakhouten dek met een wijds uitzicht bieden een maximum aan comfort en privacy. De luxe tenten hebben een foyer met ruimte om heerlijk te lezen of te schrijven.

Verder beschikken de luxe tenten over een en-suite badkamer met Victoriaanse bad, twee aparte wastafels en een toilet. De badkamers leiden tot een met riet omgeven buitendouche met warm en koud stromend water. De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een rieten dak met een bar, eethoek en open lounge. Een houten loopbrug brengt u naar het zwembad wat op een verhoogd dek ligt. Tevens is er een boma gebied waar u van een kampvuur kunt genieten.

Activiteiten in de vorm van game drives worden gemaakt in een open jeep. De wandelsafari’s worden begeleid door gidsen die u beschermen tegen met name de grote aantallen olifanten die hier leven. Er worden ook off-road game drives en nachtelijke game drives aangeboden. Dit is mogelijk omdat Lebala niet in een nationaal park ligt maar in een concessie.

De gebieden rond Lebala Camp bieden een prachtige verscheidenheid aan wilde dieren met uitstekende mogelijkheden olifanten, nijlpaarden, lechwe, zebra’s, giraffen, impala’s, gnoes, kudu, tsessebe, roan- en sable antilopen, buffels en de altijd aanwezige roofdieren, wilde honden, leeuwen , cheeta’s en hyena te zien.

Tip: combineer Lebala met Lagoon Camp van Kwando Safaris. U bespaart daarmee extra transferkosten uit om dat de transfer middels een full-day game drive wordt uitgevoerd.

Boek uw verblijf bij Lebala Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin