Leroo La Tau Lodge

Makgadikgadi NP

Leroo La Tau Lodge, Makgadikgadi ***+

Leroo La Tau Lodge is een majestueuze lodge en ligt op de oevers van de Boteti rivier die langs de westelijke grens van het Makgadikgadi Pans National Park loopt.

Leroo La Tau Lodge bestaat uit twaalf zeer ruime chalets, elk uitgerust met een tweepersoonsbed en een extra bed en een en-suite badkamer met uitzicht op de Boteti rivier. De chalets zijn gebouwd op de rand van de rivier en hebben glazen schuifdeuren. Vanuit de chalet en de eigen veranda heeft u een spectaculair uitzicht.

De gemeenschappelijke ruimte is gebouwd van natuurlijke materialen en omvat een lounge, bar, eethoek, receptie en een souvenirwinkel.

De Boteti River is een uitloper van de Okavango Delta en sijpelt in het diepe zand van de Kalahari. Sinds 1995 zijn grote delen van de rivier opgedroogd gweest en pas sinds 2009 heeft de Boteti rivier weer water. Dit allemaal vanwege de hoge waterstand van de Okavango Delta.

De ligging in het park, dat leefgebied is van meer dan 30.000 zebra’s en gnoes, geeft de mogelijkheid om interacties tussen de enorme kuddes dieren en hun jagers te bekijken. Na de game drives kunt u zich terugtrekken bij een fantastische vuurplaats met uitzicht op de rivier.

Leroo La Tau Lodge heeft een verhoogd platform met uitzicht op de rivier waar de gasten kunnen genieten van de spectaculaire natuur van Botswana. De voorheen droge rivierbedding is een belangrijke plek voor de zebra’s en gnoe migratie die van juni tot november plaats vindt. Buiten deze periode biedt de lodge haar gasten, die meerdere nachten blijven, een dagtrip naar Nxai Pan National Park of de zoutpannen aan.

Boek uw verblijf bij Leroo La Tau Lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin