Linyanti Bush Camp

Linyanti

Linyanti Bush Camp, Linyanti ****+

Linyanti Bush Camp is een intiem kamp aan de oevers van de Linyanti en ligt in een privé concessie die grenst aan de Chobe enclave ten westen van het Chobe National Park.

Linyanti Bush Camp biedt een exclusieve safari ervaring waarbij u de bush ervaart ver weg van de belangrijkste toeristische routes langs de Chobe Rivier.

Er is de beschikking over zes smaakvol ingerichte canvas safari tenten, een eenvoudige Afrikaanse elegantie gecombineerd met een moderne comfort in een ongerepte wildernis.  Alle safari tenten beschikken over en-suite badkamers en zorgen voor een comfortabele accommodatie voor de gasten.

In de gemeenschappelijke ruimte bevindt zich een eetkamer, een kleine leeszaal, bar en lounge welke zijn gebouwd op een verhoogd houten platform met uitzicht op de Linyanti vlaktes en wetlands.

De activiteiten bestaan uit game drives. Vanwege de ligging in een privé concessie, is het ook mogelijk om night game drives en wandelsafari’s te maken. De regio rond het kamp is beroemd om zijn grote kuddes olifanten en buffels die vooral in het droge seizoen komen. Daarnaast zijn leeuwen, sable en roan antilopen, luipaarden, wilde honden en vele andere herbivoren regelmatig gezien dieren. De omliggende vlaktes en moerassen vormen de thuisbasis voor lechwe antilopen, nijlpaarden, krokodillen en de meer zeldzame sitatunga antiloop.

Boek uw verblijf bij Linyanti Bush Camp bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin