Linyanti Ebony

Linyanti privé concessie

Linyanti Ebony, Linyanti ****+

Linyanti Ebony ligt dicht bij de Linyanti Bush Camps in een privé concessie in het Linyanti moerasgebied en ten westen van het Chobe National Park.

Lyanti Ebony is een intiem luxe kamp en bestaat uit slechts 4 tenten. Drie safaritenten beschikken over twee aparte bedden en er is een luxe familie tent. Daarmee wordt aan maximaal 8 personen onderdak geboden.

De ruime tenten hebben onder andere een slaapkamer, een lounge, een elegante badkamer, allemaal met een flush toilet en een douche met warm en koud water, en een zithoek in de voorkant van de kamer waar de gasten uitzicht hebben op de Linyanti moerassen.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een eethoek en een lounge die is voorzien van een klein zwembad. Lyanti Ebony is ideaal voor gezinnen – maar ook voor kleine groepen die een exclusief verblijf willen.

Activiteiten bij Lyanti Ebony bestaan uit game drives in open safari voertuigen, wandelsafari’s begeleid door gewapende gidsen. Ook is er bij Lyanti Ebony een mokoro excursie met traditionele kano’s of een motorboot tocht mogelijk. Deze laatste excursies zijn afhankelijk van de waterstand in de Lagune.

Boek uw verblijf bij Lyanti Ebony bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Linyanti Ebony from African Bush Camps on Vimeo.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin