Little Kwara

Okavango Delta

Little Kwara, Okavango Delta ****+

Little Kwara ligt schilderachtig in de in de Kwara concessie in de Okavango Delta en grenst tegen het beroemde Moremi Game Reserve aan.

Hoewel Little Kwara op ongeveer 5 minuten van Kwara Camp ligt, is het volledig onafhankelijk. Little Kwara bestaat uit slechts vier tenten. Alle tenten bieden een zeer intieme safari ervaring. De tenten zijn op houten platforms gebouwd en zijn ruim en stijlvol ingericht. Elke luxe tent beschikt over een schaduwrijke veranda, badkamer, buiten douche en apart toilet. Het gebied staat er bekend om dat er het hele jaar door een verscheidenheid aan activiteiten kan worden aanbieden.

Naast de spectaculair gamedrives kunnen er mokoro (traditionele kano) excursies, wandelsafari’s (onder begeleiding van een gewapende gids) en excursies per boot door de kanalen van de Delta gemaakt worden. Daarnaast is de concessie spectaculair en rijk aan kuddes wild met hun jagers de roofdieren in hun kielzog.

De game drives worden zowel overdag als na zonsondergang gemaakt en de mogelijkheden om off-road te rijden zijn enorm. De trackers op elke auto volgen de sporen. Daarbij wordt niet geschroomd om door de bush voor de auto uit te lopen om de sporen van leeuwen, wilde honden of cheeta’s te volgen.

Let op: De Kwando Safari voertuigen hebben vanwege het volgen van de sporen door de bush geen zonnedak. Volgens Kwando Safaris zorgt dit voor optimale mogelijkheden voor natuur observatie en fotografie. U wordt hierdoor wel blootgesteld aan de weersomstandigheden. Hiertegen kunt u zich echter beschermen.

Boek uw verblijf bij Little Kwara Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin