Little Makalolo Camp

Hwange National Park

Little Makalolo Camp, Hwange NP *****

Little Makalolo Camp is een intiem en kleinschalig bush camp in het hart van Hwange National Park en biedt u een echte bush ervaring waarbij comfort en echte Zimbabwaanse gastvrijheid de boventoon blijven voeren.

Hwange NP is een legendarisch nationaal park met prachtige verscheidenheid aan wilde dieren waaronder vooral in de droge wintermaanden enorme kuddes olifanten en buffels. Maar door de ecologische diversiteit van het park, kunnen er het hele jaar door grote aantallen dieren gespot worden.

Little Makalolo ligt in één van de beste wildlife gebieden binnen dit fraaie nationale park en biedt vanwege de kleinschaligheid en de ruime ligging van de luxe en-suite tenten veel privacy. Uw en-suite tent ligt prachtig verscholen in een boomgrens.

Het kamp beschikt over zes van deze ruime en-suite tenten waarbij elke tent beschikt over een binnen- en buitendouche en voorzien van twee eenpersoonsbedden. Ook is er de beschikking over een familie-kamer.

Alle kamers beschikken ook over een ventilator wat gedurende de heetste maanden van het jaar een uitkomst biedt. Zoals een echte bush Camp betaamt, worden warm water en elektriciteit door zonne-energie verkregen. Ondanks de 5-sterren kan het bij bewolkt weer dus best eens voorkomen dat het water wat kouder is. Dit behoort bij een eco-vriendelijk camp. Echter kent Zimbabwe erg veel dagen waarop de zon veel schijnt.

De maaltijden worden geserveerd in een gezellige tent en er is ook een aparte tent die gebruikt wordt als lounge en bar. Beiden liggen onder een centraal staande Mopane boom. Little Makalolo Camp beschikt ook over een zwembad en een hide waarvan u een close-up uitzicht heeft op de druk bezochte waterhole.

De activiteiten die worden uitgevoerd, bieden uitstekende mogelijkheden om de wilde dieren te bekijken. De game drives worden in de vroege ochtend en late namiddag uitgevoerd in open 4×4 voertuig wanneer de de dieren het meest actief zijn. Wandelsafari’s worden ook aangeboden en worden begeleid door een gewapende professionele gids.

Boek uw verblijf bij Little Makalolo Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video Impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin