Little Mombo camp, Botswana

Moremi Game Reserve

Little Mombo camp, Moremi Game Reserve *****+

Little Mombo camp is een uiterst luxe camp en ligt op Mombo Island ten noorden van Chiefs Island in Moremi Game Reserve in het hart van de beroemde Okavango Delta.

Little Mombo Camp is kleiner en intiemer dan het zuster kamp Mombo. Beide camps zijn via een verhoogd looppad met elkaar verbonden. Little Mombo Camp is gebouwd onder een schaduwrijke luifel van bomen en bestaat uit slechts drie grote en luxe tenten die zijn uitgerust met en-suite badkamers en buitendouches. Daarmee geniet u van dichtbij van de natuur.

Van bijna elke positie in het kamp, kijkt u uit over de omliggende vlaktes. Daarmee zijn er een aantal van de betere observatie punten in de Okavango Delta gecreëerd waarvandaan u de wilde dieren kunt observeren. De living, een patio en een lounge bieden voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het uitzicht en u heeft de beschikking over een eigen eethoek en een eigen zwembad apart van Mombo Camp.

De activiteiten zijn onder andere game drives in de ochtend en middag. De open safari voertuigen zijn ideaal om naar de grote aantallen herbivoren en roofdieren (inclusief de grote katten) te kijken. Vooral leeuwen worden regelmatig waargenomen. Daarnaast heeft u als gast de kans om luipaarden, cheeta’s, de Afrikaanse wilde honden, hyena’s, grote kuddes buffels, olifanten, neushoorns, giraffen, gnoes en zebra’s te ontmoeten.

Boek uw verblijf bij Little Mombo Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin