Little Vumbura

Okavango Delta

Little Vumbura, Okavango Delta *****

Little Vumbura ligt, net als het zuster-camp Vumbura Plains, op een klein eiland in het Kwedi reservaat in het noordelijk deel van de Okavango Delta.

Little Vumbura is een magisch safari kamp met slechts zes tenten die in de schaduw liggen van oude bomen. Elke luxe tent is zeer ruim opgezet en uitgerust met een en-suite badkamer.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een zwembad en een bibliotheek met uitzicht op de vlaktes en een overdekte eetzaal en bar beiden voorzien van een uitkijkplatform. Bij mooi weer kunt u op het terras van het diner genieten onder een fraaie sterrenhemel.

Vanwege de ligging worden zowel activiteiten op water als op het land aangeboden. Zo worden er motorboottochten op de permanente diepere waterwegen aangeboden en tochten per mokoro (traditionele kano) in de ondiepere wateren van de Okavango Delta.

Gamedrives worden zowel overdag als na zonsondergang gemaakt in open land rovers. Als gast kunt u zodoende ook van dichtbij van de dieren genieten. Visexcursies worden ook het hele jaar door aangeboden.

Leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels, sable antilopen en vele andere wilde dieren worden in deze uithoek van de Okavango Delta regelmatig waargenomen en bieden een uitstekende safari ervaring.

Little Vumbura maakt deel uit van een community project dat is gericht op inwoners van de Okavango Delta en deelt dit met het toerisme.

Boek uw verblijf bij Little Vumbura bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin