Lokuthula Lodge

Victoria Falls

Lokuthula Lodge, Victoria Falls **+

Lokuthula Lodge is gelegen op het grondgebied van Victoria Falls Safari Lodge en ligt daarmee op 24 kilometer van het vliegveld van Victoria Falls en op slechts 4 kilometer van het World Heritage Site van de Victoria Falls.

De lodge is omgeven door 80.000 hectare aan ongerepte Afrikaanse bush en grenst aan het omheinde Zambezi National Park. Een bij de accommodatie gelegen waterhole geeft wilde dieren een vrije doortocht tussen het nationale park en de lodge.

Terwijl de meeste van de 37 lodges plaats bieden op een self-catering basis, is een kleiner aantal accommodaties van de lodge ook op basis van logies en ontbijt te boeken als een uitbreiding van de Victoria Falls Safari Lodge. Het ontbijt wordt dan geserveerd in het Makuwa-Kuwa Restaurant in Victoria Falls Safari Lodge.

De faciliteiten en voorzieningen bestaan uit onder andere en bar, een restaurant met lichte maaltijden en snacks, een internetcafé, een lounge boven The Boma met satelliet-tv, een activiteiten bureau bij de receptie van het hotel, een wasservice en een eventueel babysit faciliteit is op aanvraag.

Gasten hebben ook toegang tot alle faciliteiten beschikbaar bij de Victoria Falls Safari LodgeVictoria Falls Safari Lodge. Ten slotte is er elke uur een gratis shuttle bus naar het dorp, markten en Victoria Falls Rainforest.

Boek uw verblijf bij Lokuthula Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin