Mankwe Bush lodge

Privé reservaat grenzend aan Moremi GR

Mankwe Bush lodge, privé reservaat grenzend aan Moremi GR ***

Mankwe Bush Lodge ligt in een privé reservaat vlakbij zowel het Chobe National Park en Moremi Game Reserve en onder schaduwrijke Camel Thorn- en Mopane bomen.

In het bijzonder geldt dit voor diegenen die een selfdrive doen. Mankwe Bush Lodge beschikt over zeven klassieke tented chalets met een fraai uitzicht op de Mopane Bush. Elk chalet beschikt over een eigen badkamer en een warm water douche. Tevens beschikken de chalets over een eigen terras waarop u zich heerlijk kunt ontspannen.

De chalets staan los van elkaar en in een rustige omgeving welke is omringd door een natuurlijk bos. Prima voor een een compleet verzorgd verblijf of voor een selfdrive verblijf.

Activiteiten die een echte bush lodge zou moeten bieden worden aangeboden. Prachtige game drives in Moremi GR of het Khwai gebied, night game drives en bush wandelingen op het eigen grondgebied. Het is wel even rijden alvorens u de betere wildlife gebieden bereikt.

Via de lodge is het ook mogelijk om overnachtingen in de Okavango Delta te organiseren. Al deze activiteiten zijn flexibel in uw reisprogramma op te nemen en biedt selfdrivers een luxe uitvalsbasis om de omliggende natuurgebieden te verkennen.

Boek uw verblijf bij Mankwe Bush Lodge bij Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin