Mapula Lodge

Okavango Delta

Mapula Lodge, Okavango Delta ****

Mapula Lodge ligt op de noordwestelijke vlaktes van de Okavango Delta en in een privé concessie van 12 000 hectare bestaande uit een perfect wildlife gebied en ligt daarmee op een prachtige locatie aan de rand van seizoensgebonden vlaktes en kijkt uit over een permanente lagune, compleet met nijlpaarden die hier permanent leven.

Mapula Lodge beschikt over tien chalets welke in een klassieke Afrikaanse stijl ingericht en een niveau van comfort en luxe met behoud van Afrikaanse charme bieden. Elk chalet is verhoogd op een platform en beschikken over een eigen veranda met een ligging in een natuurlijke omgeving. De chalets beschikken verder over een eigen badkamer en muskietennetten over de bedden.

De gemeenschappelijke ruimte is een ruime openbare ruimte met een rietgedekt dak met een open balkon, een lounge, een kleine bibliotheek en een souvenirwinkeltje. Verder is er ook een zwembad en buiten bar aanwezig.

De activiteiten bestaan uit game drives, mokoro excursies, wandelsafari’s onder begeleiding van ervaren gidsen en night drives om op zoek te gaan naar dieren die zich alleen laten zien wanneer de zon al lang onder is gegaan. De ochtend en middag gamedrives worden uitgevoerd in open 4×4 safari voertuig.

Door de ligging in de delta biedt Mapula Lodge niet alleen een grote wildlife ervaring, maar ook de unieke mokoro activiteit door de seizoensgebonden uitlopers van de Delta zijn bijna het hele jaar te maken, afhankelijk van het waterpeil.

Boek uw verblijf bij Mapula Lodge in de Okavango Delta bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin