Mdonya Old River Camp, Tanzania

Ruaha National Park

Mdonya Old River Camp, Ruaha NP ***+

Mdonya Old River Camp is een klein maar zeer sfeervol camp wat diep in het westen van het Ruaha Nationaal Park ligt.

Mdonya Old River Camp ligt slechts op een paar kilometer afstand van de Mdonya watervallen. Mdonya Old River is een avontuurlijk en comfortabel permanent tentenkamp midden in de ruige bush en tussen de dieren van Ruaha National Park.

Het kamp heeft slechts tien permanente luxe tenten. De tenten zijn ruim opgezet, comfortabel ingericht met en-suite faciliteiten, een comfortabel bed en een grote veranda.

Het restaurant en de lounge hebben een verdeling over twee grote tenten. Vanuit deze tenten heeft u uitzicht over een rivierbedding en krijgt regelmatig bezoek van wilde dieren.

Bent u minder gericht op luxe maar meer op zoek naar een avontuurlijke accommodatie met sfeer en comfort van de bush, dan is Mdonya Old River een prima keuze. Vanuit het kamp kunt u alle game activiteiten maken zoals game drives en een wandelsafari onder begeleiding van professionele gids.

Zodra het gaat schemeren worden de geluiden van de bush nog duidelijker. De geluiden van de krekels vergezellen u bij uw diner onder een prachtige sterrenhemel. Daarmee biedt Mdonya Old River een waar “Out of Africa” gevoel.

Boek uw verblijf bij Mdonya Old River Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin