Meno A Kwena Tented Camp

Makgadikgadi NP

Meno A Kwena Tented Camp, Makgadikgadi ***

Meno A Kwena Tented Camp, betekent “tanden van de krokodil” en ligt op de grens van het Makgadikgadi Pans National Park en dichtbij Nxai Pan National Park en daarmee in een traditioneel gebied.

Vanaf een klif is er een uniek uitzicht op de Boteti rivier. Sinds kort beschikt de Boteti rivier voor het eerst in bijna 20 jaar, weer opnieuw over water.

Het rustieke tented camp beschikt over een Oost-Afrikaanse uitstraling met een eenvoudige stijl maar toch met aandacht voor detail. Dit is vooral indrukwekkend in de grote gemeenschappelijke tent, met zijn talloze kunstvoorwerpen.

Meno A Kwena Tented Camp bestaat uit zeven eenvoudig ingerichte safaritenten in de Meru-stijl. Elke tent beschikt over comfortabele bedden en kasten voor opslag van uw persoonlijke bezittingen. Naast elke tent is er een open badkamer met een flush toilet en een traditionele (maar zeer luxe) bush douche die elke dag wordt gevuld met warm water. Elk tent heeft verder een zitgelegenheid van waaruit u uitzicht op de rivier heeft.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een eetzaal, bar en een lounge met een kleine bibliotheek. Bijzonder populair is de overdekte zithoek aan de rand van de klif met een adembenemend uitzicht op de rivier waar dan vaak vele zebra’s en gnoes komen om hun dorst te lessen. Daarnaast kunt u vanuit een klein natuurstenen zwembad ook kijken naar de dieren.

De activiteiten bestaan uit begeleide wandelingen en culturele tours die worden begeleid door een lid van de lokale gemeenschap. De game drives worden in 4×4 voertuig gemaakt en variëren van korte uitstapjes naar de plaatselijke gemeenschap Trust Ngandi tot een uitstap van een volle dag met picknick in de Makgadikgadi Pan National Park of Nxai.

Boek uw verblijf bij Meno A Kwena Tented Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin