Mfuwe lodge 

South Luangwa NP 

Mfuwe Lodge, South Luangwa NP ****

Mfuwe Lodge ligt bij de Luangwa rivier en aan een lagune in South Luangwa National Park en bestaat uit 18 luxe chalets welke allen voorzien zijn van een douche, ligbad en apart toilet, elektriciteit en ventilator aan het plafond.

Een privé veranda biedt uitzicht over de lagune waar regelmatig olifanten en andere dieren komen drinken en nijlpaarden veelvuldig komen om de hyacinten op het water te nuttigen.

Vanuit het zwembad heeft u ook uitzicht op de door de dieren veelbezochte Lagune. De activiteiten bestaan uit game drives, night game drives en speciale safari’s voor vogelaars.
Voor de meer avontuurlijk gasten zijn wandelsafari’s te voet ook mogelijk. Te voet door de wildernis geeft een totaal andere dimensie aan uw safari.

Omstreeks de maand november heeft Mfuwe bij regelmaat een eigen migratie van olifanten door de lodge. Aangetrokken door de mangobomen in de omgeving lopen de olifanten vaak netjes langs de receptie van de lodge om van de mango’s te genieten.

Mfuwe wordt ook vaak gebruikt als tussennacht voorafgaande of na uw bezoek aan een van de bush camps van The Bushcamp Company in South Luangwa NP. Een en ander afhankelijk van uw aansluitende vlucht of reisschema.

Boek uw verblijf bij Mfuwe Lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

 

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin