Migunga Forest Camp

Lake Manyara NP

Migunga Forest Camp, Lake Manyara ***

Migunga Forest Camp ligt in mooi acacia bos tussen het dorpje Mto wa Mbu en Lake Manyara National Park. Daarmee vormt Migunga Forest Camp een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Lake Manyara National Park.

Migunga Forest Camp is een eenvoudige maar comfortabele tented camp. De twintig permanente tenten hebben en-suite voorzieningen, een comfortabele bedden en een eigen veranda.

Het restaurant en de bar van Migunga Forest Camp liggen aan een open grasveld met acaciabomen bij de entree van het kamp. Vanaf het restaurant zijn vaak de Velvet monkeys te zien en bij het kampvuur kunt u genieten van een drankje.

Naast een game drive in het park is het mogelijk om vanuit Migunga Forest Camp een begeleide wandeling en Mountain bike tocht richting Lake Manyara te maken of een bezoek te brengen aan Mto wa Mbu..

Migunga is gelegen in een acacia bos. We hebben momenteel grote twijfels of de inmiddels zeer grote acacia bomen nog veilig zijn vanwege grote takken die naar beneden kunnen komen vallen. Momenteel bieden we deze accommodatie dan ook vanuit het oogpunt van veiligheid niet aan.

Met speciale dank aan TSC voor het beschikbaar stellen.

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag