Miombo Safari Camp

nabij Hwange National Park

Miombo Safari Camp, nabij Hwange NP **+ en ***+

Miombo Safari Camp is een eigenzinnig, rustiek en intiem kamp en een populaire bestemming voor reizigers die een safari in Hwange NP willen combineren met een bezoek aan de Victoria watervallen ook wel Mosi – oa- Tunya (de rook die dondert) genoemd.

Miombo Safari Camp wordt gemanaged door Simon en zijn team bestaande uit warme en zorgzame mensen die houden van wat ze doen en zijn toegewijd om u een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

De gemeenschappelijk ruimte kijkt uit op het zwembad en de tuin. Daarachter ligt een voor het Miombo bos belangrijke waterhole waar u uitzicht op heeft. De standaard kamers **+ zijn eenvoudige en comfortabele schilderachtige en rietgedekte units. De kamers zijn voorzien van een buiten-douche zodat u onder de sterren kunt douchen. De wastafel en het toilet zijn semi en-suite.

De luxere boomhutten ***+ zijn allemaal en-suite met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. De boomhutten hebben vanaf het verhoogde dek een fraai uitzicht op de waterhole. Koffie- en theefaciliteiten, muskietennetten en een ventilator zijn in elke kamer aanwezig om uw verblijf nog comfortabeler te maken.

Vanuit Miombo heeft u de mogelijkheid om met eigen auto Hwange NP te verkennen. Dit trekt dus wel veel self-drivers aan. Maar Miombo biedt ook georganiseerde game drives aan in comfortabele open 4×4 voertuigen welke zijn uitgerust met radio en onder begeleiding staan van een ervaren en deskundige lokale gids.

Tijdens de game drives wordt u meegenomen naar het beroemde Hwange NP. In de middag is het vooral prime time bij de belangrijkste drinkplaatsen in het park. Zie hoe de kuddes olifanten komen drinken.

De Ingonyama Dance Troupe trakteert u op een sprankelende avond entertainment. Dit is wel op aanvraag. Verder kan er een excursie naar het Painted Dog Conservation project geregeld worden.

Boek uw verblijf bij Miombo Safari Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin