Mkulumadzi Lodge, Malawi

Majete Wildlife Reserve

Mkulumadzi Lodge, Majete WR *****

Mkulumadzi lodge ligt op ongeveer 2 uur rijden van Blantyre.

De lodge ligt aan de oevers van zowel de Shire als de Mkulumadzi River in het Majete Wildlife Reserve.

Mkulumadzi lodge  is alleen via een lange loopbrug over de Mkulumadzi River te bereiken en bestaat uit acht luxe chalets. De lodge ligt in de schaduw van enorme bomen en aan de rand van Majete Wildlife Reserve zijnde een Big Five reservaat.

Elke chalet beschikt over een airco, klamboe, koffie- en theezet faciliteiten, een minibar, een lounge, een badkamer met bad en een buitendouche en privé-terras inclusief zitje. Bijzonder is dat elke chalet ook over een eigen uitkijk-platform beschikt.

Gelegen op het eiland wordt er veel privacy geboden. Alleen de geluiden van de bush en de stromende rivier verstoren de stilte. Genieten dus.

De activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere op game drives, bootsafari’s en wandelsafari’s.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit een smaakvol ingericht ruim restaurant inclusief bar, een lounge, een zwembad en souvenirwinkeltje.

Bent u avontuurlijk ingesteld? Er is een mogelijkheid om op een uniek sterrendek de nacht op een romantische manier onder de sterren door te brengen.

Majete Wildlife Reserve valt onder bescherming van African Parks. Vanaf 2012 heeft dit ertoe geleid dat er verschillende diersoorten zijn geherintroduceerd waardoor Majete weer een Big Five reservaat is en daarmee de grootste wildlife bestemming van Malawi.

Boek uw verblijf bij Mkulumadzi lodge voordelig bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

 

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin