Mochaba Crossing, Maun

nabij Moremi GR en de Okavango Delta

Mochaba Crossing, nabij Moremi GR en de Okavango Delta **

Mochaba Crossing is eenvoudig doch comfortabel budget accommodatie, met een ideale ligging op slechts 30 km van Maun en-route naar Moremi Game Reserve. Ideaal voor een stop in een rustige omgeving buiten Maun. Mochaba wordt ook veel als start of eindpunt van groepssafari’s gebruikt.

Gelegen dicht bij de Okavango Delta maakt het mogelijk om in een concessie te genieten van een (halve)dag mokoro experience welke Mochaba aanbiedt. Mochaba biedt als activiteit tevens game drives in Moremi GR aan. U trekt er dan op uit en onder begeleiding van een gids verkent u dit fraaie wildlife gebied. Activiteiten die mogelijk interessant zijn voor mensen die zelf door Botswana rijden waarbij u toch gebruik kunt maken van de kennis van een gids.

Mochaba Crossing beschikt over 7 en-suite kamers waarvan er 1 als familiekamper kan worden gebruikt. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een koffie/theestation en een koelkast. Reis u met een jong kind, dan is het mogelijk om een extra klein bed op de kamer te plaatsen.

Verder beschikt het kamp over vier en-suite tenten voorzien van ventilator en en-suite badkamer.
De vijf standaardtenten zijn niet en-suite en u deelt de gemeenschappelijke faciliteiten met de aanwezige campsite.

De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit een eethoek en bar plus een verkoelend zwembad.

Er wordt u als reiziger dus diverse opties aangeboden om te verblijven en mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten. Een welkome aanwinst voor de budget reiziger.

Boek uw verblijf bij Mochaba Crossing bij Going Africa Safaris.

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin