Mombo Camp, Botswana

Moremi Game Reserve (Premier Wilderness Camp)

Mombo Camp, Moremi Game Reserve (Premier Wilderness Camp) *****+

Mombo Camp ligt in het midden van de Okavango Delta op de noordelijke punt van Chiefs Island en daarmee ook in het beroemde Moremi Game Reserve.

Mombo Camp ligt weggestopt onder grote en schaduwrijke mango- en vijgenbomen welke een klein paradijs vormen. De negen schitterend ingerichte luxe tenten beschikken allemaal over en-suite badkamers en een extra buiten douche. Elke luxe tent heeft een eigen smaakvol terras met sala waarvan velen een fantastisch uitzicht hebben over de omliggende vlaktes. Op warme middagen kunt u als gast zowel in de schaduw van uw privé sala als op de veranda van uw luxe tent ontspannen of afkoeling zoeken in het gemeenschappelijk zwembad.

De accommodatie en de gemeenschappelijke ruimte bestaan uit diverse eetzalen, een bar en een prachtige lounge in de hedendaagse Afrikaanse stijl. Alle verblijven zijn met elkaar verbonden door houten bruggen die ongeveer twee meten boven de grond gebouwd zijn. Dit biedt de wilde dieren vrije doorgang, terwijl de veiligheid wordt gewaarborgd.

Mombo is beroemd om een uitzonderlijke en gevarieerde flora en ligt in het beste deel van de Okavango Delta met een hoge concentratie aan antilopen, zebra’s, giraffen en vele roofdieren en dan vooral de grote katten. Mombo Camp beschikt over een ongeëvenaard aantal leeuw sightings. Maar ook luipaarden, buffels, cheeta’s, olifanten en hyena’s zijn hier thuis.

Boek uw verblijf bij Mombo Camp bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin