Mowana Safari Lodge

Chobe National Park - Kasane

Mowana Safari Lodge *****

Mowana Safari Lodge is gelegen in Kasane aan de oevers van de Chobe rivier, niet ver van Chobe National Park en op slechts een uur rijden van de Victoria Watervallen.

Mowana Safari Lodge beschikt over 112 luxe kamers met volledige en-suite badkamers en vier suites. Alle kamers zijn gericht op de Chobe rivier en beschikken over airconditioning, een minibar, haardroger, koffie- en theefaciliteiten, plafond ventilatoren, muskietennetten en elektrische insectenwerende middelen.

Andere faciliteiten zijn onder andere een openlucht zwembad, gelegen in een natuurlijk landschap, een Serondella restaurant met een world-class menu, de Savuti Bar met uitzicht op de steeds veranderende Chobe rivier, een Boma terras voor lichte maaltijden gedurende de dag en gelegen rond het zwembad en een lounge.

Maar ook een sieraden en curiosa winkel, een kapsalon in een boomhut met uitzicht op de rivier en conferentiefaciliteiten zijn beschikbaar. Mowana beschikt ook over een 9-holes golfbaan voor de golfliefhebbers en kan verder een scala aan activiteiten regelen tijdens uw verblijf.

Een selectie van de activiteiten kan worden opgenomen in uw verblijf c.q. boeking. Andere optionele extra activiteiten kunnen lokaal zelf geregeld worden bij aankomst. Activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere tijger vissen, vogelsafari, bootsafari (nacht) game drives, ontbijt- en sunset cruises.

Verder zijn er traditionele thema-avonden in de African Village, kunt u de watervallen per helikopter bezoeken en deelnemen aan een lokale mokoro excursie.

Boek uw verblijf bij Mowana Safari Lodge bij Going Africa Safaris.

Ervaringen Tripadvisor

Video impressie

Foto's

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin