Muchenje Safari lodge

Chobe National Park

Muchenje Safari lodge ****

Muchenje Safari lodge is een prive-lodge en ligt aan de westkant van Chobe national park.

De ligging van de lodge is adembenemend en biedt een panoramisch uitzicht over de Chobe rivier en de vlaktes en uitlopers van deze levensader.

Muchenje biedt plaats aan maximaal 20 gasten die worden ondergebracht in grote chalets. Elke chalet is prachtig ingericht in Afrikaanse stijl en beschikt over een eigen balkon met een tevens prachtig uitzicht.

In de gemeenschappelijke ruimtes is een lounge, een bar, een observatie dek, een eethoek, een receptie, een souvenirwinkel en een kleine leeshoek aanwezig. Het zwembad beschikt ook over een spectaculair uitzicht op de rivier.

Als activiteiten wordt de gasten begeleide wandelsafari’s en game drives (in open safari voertuigen) aangeboden in het privé reservaat en het aangrenzende Chobe National Park. Daarnaast kunnen gasten per motorboot een cruise op de Chobe rivier maken en genieten van de wilde dieren.

Tijdens de activiteiten kan er een grote een verscheidenheid aan dieren zoals olifanten, nijlpaarden, krokodillen en nog veel meer worden waargenomen. Voor enthousiaste en sportieve vissers worden er bij de lodge ook visreizen aangeboden.

Boek uw verblijf bij Muchenje Safari lodge via Going Africa Safaris

Ervaringen Tripadvisor

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin